Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener’den Erdoğan’a yanıt: “Yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,“Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” sözlerine İYİ Parti lideri Akşener’den yanıt gecikmedi. Akşener, “Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?” diye sordu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İYİ Parti lideri Akşener arasındaki polemik sürüyor.

Erdoğan’ın “Altılı Masa’dan kalk” çağrısına Akşener’den “Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız” yanıtı gelmişti.

Akşener’in bu sözlerine cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün (21 Kasım) yaptığı açıklamada “Böyle bir cevap mı olur? Cumhur İttifakı’nın attığı bu adımı nasıl bir kumar oyunuyla özdeş hale getirmek istersin? Bu olacak iş mi? Kumar 6’lı masanın yaptığıdır. Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” dedi.

Erdoğan’ın sözlerine Akşener’in yanıtı gecikmedi.

Aralarında Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ın da olduğu kurmayları ve AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan eski Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da olduğu partililerle çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Akşener, Erdoğan’a şöyle seslendi:

“Sayın Erdoğan tavsiyeni dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım… Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.