Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aydın Selcen ile Gündem Dışı (193): “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri ve diplomatik hamleleri iktidarda kalma olasılığını güçlendiriyor”

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), geçtiğimiz pazar gece saatlerinde Irak ve Suriye’nin kuzeyinde çeşitli noktalara hava harekâtı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, PKK ve YPG’ye karşı “Pençe Kılıç Hava Harekâtı” düzenlendiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yusufeli Barajı’nın açılışında Suriye’ye kara harekatının da yapılabileceğini yineledi.

Suriye’ye hava harekatını kara harekatı da izler mi? Aydın Selcen Gündem Dışı’nda bu hafta farklı boyutlarıyla ve farklı paydaşlar açısından olası kara harekatını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.