Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI: Türkiye siyasetinde bugün: Harekât tartışmaları, BİM krizi, Onur Yaser Can davası

  • Gözaltında kötü muamele ve çıplak aramaya maruz bırakıldıktan sonra 2010’da hayatına son veren Onur Yaser Can’ın ölümüyle ilgili davanın ikinci duruşması bugün yapılacak.
  • AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Fuar Merkezi’nde Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi ile Atatürk Kültür Merkezi’nde Necip Fazıl Ödülleri programına katılacak.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının ardından yayımlanan yazılı açıklamada “Sınırlarımızı hedef alan örgütlerin hiçbirine müsamaha gösterilmeyecek” denildi. 
  • Zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışıyla ilgili eleştiriler sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, BİM’in CEO’su Galip Aykaç’ı, “Halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız” diyerek tehdit etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.