Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’li Nazlıaka’dan Selvi Kılıçdaroğlu açıklaması: “Etkinlikten önce serum takıldı, Covid testi pozitif çıktı”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün (3 Aralık) partisinin İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen vizyon toplantısında Selvi Kılıçdaroğlu’nun basına yansıyan görüntüleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP’nin dün (3 Aralık) İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen vizyon toplantısında Selvi Kılıçdaroğlu’nun basına gözü kapalı yansıyan fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.

Nazlıaka, “3 Aralık’ta partimizin İkinci Yüzyıl’a Çağrı Beyannamesi açıklandı. Böylesi önemli ve tarihi günde bizler iktidarın bu konuşmalardan feyz almasını isterdik. Nitekim bizi şaşırtmadılar. Yine bir algı operasyonu yaptılar. Ana gündemi bambaşka bir konuya çekmek istediler. Gördük ki çok zavallı bir gündem maddesi yaratmaya çalıştılar” dedi.

Covid testi pozitif

Selvi Kılıçdaroğlu’nun rahatsız olduğunu ve etkinliğe gelmeden önce kendisine serum verildiğini belirten Nazlıaka, “Salonda konuşmalar yapılırken Selvi Hanım’ın bir anlık gözünü kapatmasını yandaş medya müthiş bir malzemeye dönüştürmüş. Bu son derece utanç verici. Ayrıca Selvi Hanım sonrasında test yaptırdı, kendisinin Covid pozitif olduğu da ortaya çıktı” diye konuştu.

Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu’na yönelik haberleri kadına şiddet olarak tanımladı. Nazlıaka, bu haberlere “Biz kadınlar olarak hem Selvi Hanım’ın arkasındayız hem de her kadına yapılan şiddetin dimdik karşısındayız” diyerek tepki gösterdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.