Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aydın Selcen ile Gündem Dışı (195): Yerel gündeme saplanmak küresel çoklu krizi görmemizi engelliyor

Yerel siyaset gündemi Türkiye’yi nasıl etkiliyor? Küresel çoklu krizi neden göremiyoruz? Dünya büyük dönüşümlere gebeyken, Türkiye dar sorunlar çerçevesinden nasıl çıkabilir?

Gündem Dışı’nda bu hafta bu sorulara yanıt arayan Aydın Selcen, önerilerini ve muhalefetten beklentilerini de aktarıyor:

“Muhalefet vizyon belgelerini açıklarken, dünyanın gebe olduğu dönüşümleri göz önünde tutarak bir şeyler ortaya koymalı. Bir türlü kafayı kaldırıp bakamıyoruz. Öyle kavgalara gömüldük ki bölgesel dar sorunlar çerçevesinin içine sıkıştık. Buradan çıkmak için, olsun ya da olmasın, Türkiye önüne AB üyeliği hedefini koymalı.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.