Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TIME Dergisi, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i “Yılın Kişisi” seçti

ABD’nin en prestijli dergilerinden TIME, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i “Yılın Kişisi” seçerek kapağına taşıdı.

Dünyaca ünlü TIME dergisi, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i “Yılın Kişisi” seçti. Zelenskiy’nin 24 Şubat’tan beri Rusya işgaline karşı mücadele verdiği vurgulanırken “cesaretinin bütün dünyaya ilham verdiği” yazıldı. Dergide ayrıca Zelenskiy’nin, işgalin ilk günlerinde Kiev’i terk etmek yerine başkentte kalmasının çok önemli olduğu belirtildi.

TIME dergisi geçen yıl “Yılın kişisi” olarak Tesla’nın CEO’su ve Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ı seçmişti. Dergi, “Yılın Kişisi”ni seçmeye 1927’de başladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.