Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu: “Sandıklar gelecek, 14 Mayıs’ta seçim olacak, Türkiye’yi büyüteceğiz”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı açıklamasıyla ilgili, “Sandıklar gelecek, 14 Mayıs’ta seçim olacak. Sandığa gideceğiz, Allah’ın izniyle hep beraber yeni bir başlangıç yapacağız. Güzel bir başlangıç yapacağız. Türkiye’yi büyüteceğiz” dedi.

Bir süredir 2023 Genel Seçimleri’nin öne alınması tartışmaları sürüyor. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında ilk kez kesin bir tarih verdi. Erdoğan, Demokrat Parti’nin 73 yıl önce iktidara geldiği seçimlere atıfta bulunarak 14 Mayıs’a işaret etti. Erdoğan’ın seçim tarihi açıklaması, muhalefet tarafından da olumlu karşılandı. Kılıçdaroğlu da seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasını onaylayan liderlerden.

Gaziantep’te bir otelde düzenlenen “Güneydoğu Hemşehri Buluşması” programında konuşan Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs’ta seçimin olacağını ve güzel bir başlangıç yapacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Kimseye düşmanlık etmeden, kimsenin kimliğini sorgulamadan, beraber bu ülkede huzur içinde yaşayacağız. Bize güvenin. Sandıklar gelecek, 14 Mayıs’ta seçim olacak. Sandığa gideceğiz, Allah’ın izniyle hep beraber yeni bir başlangıç yapacağız. Güzel bir başlangıç yapacağız. Türkiye’yi büyüteceğiz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.