Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Müge İplikçi ile Zeytin Dalı | Bir trafik kazası, derin devlet ve babayla oğlu: Mahir Ünsal Eriş “Gaip”i anlatıyor

Zeytin Dalı’nda Müge İplikçi’nin bu haftaki konuğu “Gaip” romanının yazarı Mahir Ünsal Eriş. Bir trafik kazasıyla başlayan roman hem derin devlete hem baba-oğul ilişkisine değiniyor. Bu çerçevede ilerleyen roman, erkeklikten kurtulma reçetesini de okuyucularına veriyor. Tarihi dokusuyla, Türkiye’nin yıllardır değişmeyen siyasal sorunlarına el atan roman Mundi Kitap’tan yayımlandı.

İkinci baskısı geçen ocak ayında yapılan “Gaip” romanının yazarı Eriş’in, neden böyle bir suikast romanı yazmayı tercih ettiğine ve derin devletin kirli yüzüne değindiği kitaba dair soruların cevaplarını bu hafta Zeytin Dalı’nda izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler!

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.