Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyunuzu İsteyenler Anlatıyor | İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı Buğra Kavuncu: “Kemal Kılıçdaroğlu seçilecek adaydır ve 13. Cumhurbaşkanı olacak”

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Buğra Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerinde partisinin en önemli iki hedefini Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu başkan seçtirmek ve İYİ Parti’yi mümkün olan en yüksek oy oranıyla meclise sokmak olarak açıkladı. Kavuncu, Millet İttifakı’nın ortak aday belirleme sürecinde yaşanan krizin partisine kaybettirdiği oyları geri almaya başladıklarını, hatta yüzde 13 ila 14’lük bir dilime yerleştiklerini savundu. Kavuncu, 14 Mayıs’a kadar üç büyük kentte Millet İttifakı’nın tüm liderlerinin bir arada seçmen karşısına çıkacağı üç büyük miting düzenleneceğini de duyurdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler