Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: EuroLeague Final-Four özel yayın | Real Madrid, Sergio Llull’un şutu ile Olympiacos’u 79-78 yendi – Eflatun-beyazlılar nasıl şampiyon oldu?

Medyascope Spor’dan Doğa Üründül ve Yahya Kemal Doğan, EuroLeague 2022-2023 sezonunun şampiyonunun belirlendiği Final-Four son maçında Real Madrid’in Olympiacos’u 79-78 yenmesini, eflatun-beyazlıların koçu Chus Mateo’nun üç oyun kuruculu rotasyonunu, efsane oyuncu Sergio Llull’un bitime 3 saniye kala galibiyeti getiren şutunu, Yunanistan temsilcisinin son toptaki Kostas Sloukas tercihini ve Monaco’nun Barcelona’yı 78-66 yenerek uzandığı üçüncülük madalyasını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.