Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Müge İplikçi ile Zeytin Dalı’nın konuğu Füsun Eczacıbaşı: 2011’den günümüze SAHA Derneği ve Türkiye’de sanat

Zeytin Dalı’nda bu hafta Müge İplikçi’nin konuğu SAHA Derneği yönetim kurulu başkanı Füsun Eczacıbaşı. Sadece sanat değil birçok farklı toplumsal sorumluluk projesi etrafında hemen buluşabilen büyük bir aile olduklarını söyleyen Eczacıbaşı, SAHA Derneği’nin kurulum amacını ve 2000’lerde sanat ortamını anlattı.

SAHA, 2011 yılından beri yaklaşık 600 sanatçı, küratör, yazar ve sanat inisiyatifine 46 farklı ülkede ve kâr amacı gütmeyen yaklaşık 220 müze, bienal ve sanat kurumundaki projeleri için destek oldu. “SAHA Derneği – Dayanışmanın 10 yılı” kitabını Zeynep Miraç yazdı, kitap tasarımını Bülent Erkmen hazırladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.