İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, X hesabındaki paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Beker, “İYİ Parti çatısı altında ülkeye daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğü için istifa ettiğini” söyledi.
İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, X hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Beker, “İYİ Parti çatısı altında ülkeye daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğü” için istifa ettiğini açıkladı.
Beker, şöyle devam etti:
“Başta çok değerli Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti’ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhâl olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır.”
KAMUOYUNA SAYGILARIMLA
— Adnan Beker (@AdnanBekerr) November 16, 2023
Hayatım boyunca doğruluğu ve dürüstlüğü ilke edindim. Attığım her adımda, çıktığım her yolda daima “önce ülkemin, önce milletimin menfaati” dedim. En büyük hayallerim hep ülkem için oldu. Bu da elbette çok çalışmakla mümkündü.
Bu vesileyle,
Ülkemizin…
Geçtiğimiz günlerde Durmuş Yılmaz ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem de İYİ Parti’den istifa etti.
Erdem, X hesabındaki paylaşımında İYİ Parti’nin 2024 Yerel Seçimleri’nde tüm illerde aday çıkarma kararı almasını yanlış bulduğunu söyledi ve “İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin muhalefette kalmasının seçmenimizin moral ve yaşam dengeleri açısından büyük bir katkı sağladığı aşikâr olduğu gibi, iktidarın da ülkenin üzerinde kurduğu baskı rejiminde gücünü zayıflattığı bir gerçek” dedi.
İYİ Partili Durmuş Yılmaz ise “İYİ Parti üyeliğimi sonlandırdım. Bilgilerinize” notuyla partiden istifa ettiğini duyurdu.
Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu da İYİ Parti’den istifa etti
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu da 2 Kasım da partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Medyascope'un günlük e-bülteni
Andaç'a abone olun
Editörlerimizin derlediği öngörüler, analizler, Türkiye’yi ve dünyayı şekillendiren haberler, Medyascope’un e-bülteni Andaç‘la her gün mail kutunuzda.
Hatipoğlu, 7 Kasım’da AKP’ye katıldı.Hatipoğlu’nun rozetini AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi taktı. Böylece AKP’nin Meclis’teki sandalye sayısı 264’e yükseldi.
- Ruşen Çakır yorumladı: İYİ Parti nereye gidiyor?