Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye? (149): İran, Hizbullah, Türkiye: Hamas-İsrail savaşının bölgeye etkileri | CHP’de koltuk Özgür Özel’in

İsrail-Hamas savaşı sürüyor. İsrail abluka altındaki Gazze’de saldırılarını sürdürüyor. Savaşta ateşkes mümkün mü? İran, Hamas adına savaşa dahil olur mu? Türkiye bu savaştan nasıl etkileniyor? Ankara arabuluculuk için adım atabilir mi?

Dünyada yaşanan gelişmelerin yanı sıra Türkiye’de de önemli gelişmeler yaşandı. Muhalefet cenahında bakacak olursak CHP’de yıllar sonra lider değişti. Kemal Kılıçdaroğlu gitti, Özgür Özel geldi. CHP’deki lider değişimi küskün seçmenleri sandığa götürecek mi?

Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Senem Aydın Düzgit, Hatem Ete ve Galip Dalay, Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye?’nin bu haftaki bölümünde Türkiye’de ve dünyada öne çıkan gelişmeleri değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.