Akşener’den “Polis müdürünün otelinde fuhuş yapılıyor” iddiası | İddiayı ilk dile getiren avukat Dilek Ekmekçi olmuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Kasım’da İstanbul-Şile’de partisinin istişare toplantısında bir iddiada bulundu. Otel sahibi polis müdürlerinin olduğunu söyleyen Akşener, bu otellerde kimsesiz kızlara fuhuş yaptırıldığını iddia etti ve konunun eski içişleri bakanı kimliğiyle takipçisi olduğunu söyledi. Akşener’in açıklamasının ardından konuyu 2020 yılında gündeme getiren avukat Dilek Ekmekçi’nin konuyla ilgili paylaştığı tweetler yeniden gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Kasım’da İstanbul-Şile’de partisinin istişare toplantısında konuştu. Akşener, bazı polis müdürlerinin oteli olduğunu ve bu otellerde kimsesiz kızlara fuhuş yaptırıldığını iddia etti. Avukat Dilek Ekmekçi’nin konuyla ilgili Twitter (yeni adıyla X) hesabından 2020 Eylül’de paylaştığı 88 tweet yeniden gündeme geldi.

Ekmekçi paylaştığı tweetlerde, yurtlardaki kızlara fuhuş yaptıran yapılanmaya ilişkin yapılan suç duyurularına da yer verdi.

Ekmekçi’nin paylaştığı tweetlerde hakkında suç duyurusunda bulunulan isimler arasında polislerin yanı sıra kamu görevlileri ile siyasi parti temsilcilerinin de bulunması dikkat çekiyor.

Ekmekçi’nin konuyla ilgili tweetlerinin tamamı için tıklayın.

Meral Akşener ne dedi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Kasım’da İstanbul Şile’de düzenlenen istişare toplantısındaki konuşmasında oteli olan polis müdürlerinin olduğunu söyledi ve bu otellerde kimsesiz kızlara fuhuş yaptırıldığını iddia etti.

“Eski içişleri bakanı olarak özellikle takip ediyorum” diyen Akşener, “Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.