Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope’u nereden takip edebilirsiniz?

Türkiye’nin sivil, bağımsız, çoğulcu bir medya ortamına her zamankinden daha çok ihtiyacı var. 2015’ten bu yana fikirlerinizle büyüyor, gelişiyoruz. Dijital gazetecilik pratiklerini yakından izliyor, Türkiye’deki ve dünyadaki trendleri takip ediyoruz. Bu sebeple, Türkiye’nin her yerinden, her zaman doğru habere erişmeniz bizim için önemli.

Son dakika gelişmelerini Twitter hesabımızda okuyabilir, derin analiz ve nitelikli yorumlardan oluşan video seçkilerimizi YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.

Facebook ve Instagram’da video haberlerden belgesellere, editörlerimizin derlediği özel içeriklerden hafta sonu okumalarına uzanan geniş bir seçki sunuyoruz.

Medyascope’un e-bülteni Andaç, Türkiye’yi ve dünyayı şekillendiren haberleri her çarşamba saat 15.00’te mail kutunuza taşıyor.

Günün öne çıkan gelişmelerine yer verdiğimiz WhatsApp haber hattımıza ve Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Özgür gazeteciliğin sürdürülebilirliği için Patreon hesabımızdan ya da YouTube Katıl üzerinden bize destek olabilirsiniz. Canlı yayınlar sırasında yapacağınız “Süper Teşekkür”le de özgün yoruma katkı sunabilirsiniz.

“Ben izleyici değil, dinleyici tarafında mutluyum” diyorsanız Spotify kanalımıza göz atabilirsiniz.

Peki Medyascope’ta neler mi oluyor? Kamera arkası görüntüleri, Ruşen Çakır ve editörlerimizden özel mesajlar için YouTube’daki topluluk bölümünü takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.