Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Emekliden Babacan’a: “Emekliye 10 lira verdi, ben 20 lira vereyim o (Erdoğan) geçinsin”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları için 23 Ocak Salı günü Konya’daydı. DEVA Partisi’nin belediye başkan adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretleri yapan Babacan’a bir yurttaş emekli aylıklarından yakındı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en düşük emekli aylığını 10 bin liraya çıkarmasının üzerine yurttaş, “Emekliye 10 lira verdi, ben ona 20 lira vereyim o bir geçinsin, böyle konuş onunla” dedi. “Eskisi gibi sık görüşmüyoruz” diyen Babacan, emekliyle diyaloğunu sosyal medya hesabından Erdoğan’ı etiketleyip ” ‘Görürsem iletirim’ demiştim, üzerimde kalmasın” notuyla paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.