Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nesrin Nas ve Ulaş Tol yorumladı: Akşener’in kızgınlığı kime?

Editör: Aliye Altınışık

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün Ankara-Mamak’ta esnafı ziyaret etti. Bir yurttaş kendisine seçime ayrı girdikleri için sitem etti. Akşener, “Sizin için mi parti kurduk biz! Vermeyin kardeşim bize oy, gidin CHP’yi destekleyin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be” diyerek bu vatandaşa tepki gösterdi, hatta azarladı.

Bu çok konuşulan videoyu Medyascope muhabiri Özgecan Özgenç çekti. Özgecan ile Akşener izlenimlerini, partideki son durumu ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın açıklamalarını; eski Anavatan Partisi Genel Başkanı ve iktisatçı Dr. Nesrin Nas ile Akşener ve İYİ Parti’nin gidişatını; CORE Araştırma Enstitüsü’nden Ulaş Tol ile İYİ Parti’nin anketlerdeki durumunu değerlendirdik.

Medyascope muhabiri Ayşegül Karagöz, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’un Arnavutköy’deki mitinginden izlenimlerini ve Edanur Tanış ise İzmir-Karşıyaka’daki seçim yarışını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.