Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu duyurdu: “İBB’ye yönelik 1019 soruşturmadan hiçbir şey çıkmadı”

Mevcut İBB Başkanı ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir belgeyle, 2014-2019 yılları arasında İBB’nin 147 kere denetlendiğini, kendi dönemlerinde bu sayının bin 19 olduğunu açıklayarak, “Sonuç, hiçbir soruşturmadan bir şey çıkmadı” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu, seçimlere bir hafta kala sosyal medya hesabından “2014-2019 arası İBB tüm kurumlarıyla sadece 147 kere denetlendi. (Bunların büyük çoğunluğu rutin denetim)” bilgisini paylaştı.

“Bizim dönemki inceleme soruşturma ve teftiş sayısı tam 1019” diyen İmamoğlu, “Sonuç; hiçbir soruşturmadan bir şey çıkmadı. İstanbul’a hizmette Tam Yol İleri demeye, milletin parasını millete vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.