Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kadir İnanır uyandırıldı: Bilinci açık ve iletişim kurabiliyor

Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve entübe edilen aktör Kadir İnanır uyandırıldı. İnanır’ın bilincinin açık olduğu belirtildi.

Kadir İnanır, geçen pazar günü sabah saatlerinde evinde rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. İnme indiği aktarılan İnanır, beyin tomografisi ve MR’i çekildikten sonra ameliyata alındı. 75 yaşındaki oyuncunun uyandırıldığını açıklayan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi” dedi. Sağlam, “İletişim kurabiliyor, cevap veriyor. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun” diye konuştu.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da dün akşam (26 Mart 2024) Kadir İnanır’ın durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Koca, “Sayın İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.