Medyascope editörleri günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi. İşte 19 Kasım 2024 öne çıkanları…

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Erdoğan ile herhangi bir ayrılık ya da ayrışmanın olmadığını söyleyerek, Cumhur İttifakı’nın istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğinin mesajını verdi. MHP’nin “Vakit tamamdır, söz konusu vatandır” paylaşımlarıyla da ilgili konuşan Bahçeli, “Neyi amaçladığımızı merak edenlere de önce vatan nedir onu öğrenmelerini temenni ediyorum. Hiç kimse boş yere hesap yapmasın. MHP ve Cumhur İttifakı, içinde milletin olmadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer AKP iktidarında çalışma hayatını “yamalı bohçaya” benzetti. Taşcıer güvencesizlik çalıştayının ardından “İnsan onuruna yaraşır bir ücretlendirme politikasının yol haritasını çıkartacağız” dedi. Medyascope’a konuşan Taşcıer asgari ücretin ortalama ücret haline gelmesine dikkat çekerek, emekçinin büyümeden de pay alacağı bir sistemle refah payını kalıcılaştırmak istediklerini söyledi.
İstanbul’da bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip, ölümlerine neden oldukları iddia edilen şüpheliler bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı.
Dün Duygu Hastanesi hemşiresi, şüpheli Hakan Doğukan Taşçı ifade verdi. Suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen Fırat Sarı’nın da kimlik tespiti yapıldı. Birinci gün zaman zaman gerginlik de yaşandı.
İlk günkü ifadelerden öne çıkanları derlediğimiz haberimizi mutlaka oku.
Medyascope muhabiri Gülseven Özkan, duruşmayı Bakırköy Adliyesi’nde izledi. Medyascope editörleri gelişmeleri size canlı blog üzerinden anbean aktardı. Canlı blogumuzu bu linkten takip edebilirsiniz.
Yenidoğan Çetesi davası: Fehim Alperen’in ifadesi
Yenidoğan Çetesi davası: Hüseyin Gündüz’ün ifadesi
Yenidoğan Çetesi davası: Hüseyin Günerhan’ın ifadesi
Yenidoğan Çetesi davası: Hasan Basri Gök’ün ifadesi
Yenidoğan Çetesi davası: Deniz Korkmaz’ın ifadesi
Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında dikkat çeken silah mühimmatına dair fotoğraflar ortaya çıktı.
Uzmanlar, Türkiye’de çocuk olmanın kaygıları derinleştiren ve fırsat eşitliğini yok eden bir mücadele anlamına geldiğini söylüyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “ahmak” davasını açan Savcı Ahmet Çolak, Çaycuma Başsavcılığı görevine atandı.
UEFA Uluslar B Ligi Grup 4 altıncı maçında Türkiye, deplasmanda Karadağ’a 3-1 mağlup oldu. Grup liderliğini ve doğrudan yükselme şansını kaybeden A Milli Takım A Ligi üçüncüleri ile play-off mücadelesi verecek.
CHP milletvekilleri Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu protesto etti
CHP’li Gamze Taşcıer AKP iktidarında çalışma hayatını “yamalı bohçaya” benzetti
İzmir’de okullara hijyen seti desteği başlıyor
II. Trump dönemini görmek istemiyor musun? İşte Amerikalılara kaçış fırsatı
G20 aile fotoğrafı “fail”i: Biden, Meloni ve Trudeau büyük resme yetişemedi
Trump ve ekibi hangi McDonald’s menülerini yedi?
Utqiagvik: 60 gün boyunca güneş görmeyen kasabanın hikâyesi
Roblox’a yeni güvenlik güncellemeleri: 13 yaş altındaki çocuklara kısıtlama getirildi
İranlı aktivist Hüseyin Roneki, siyasi tutukluların serbest bırakılması talebiyle dudaklarını dikti
ABD’den Türkiye’ye Hamas çağrısı: “İşler artık eskisi gibi süremez”
Suat Kılıç CHP’yi eleştirdi: “Belediye yönetemeyenlerindevleti yönetebilmesi mümkün değil”
Muazzez İlmiye Çığ’ın 12 Eylül karnesi
Yeni Zelanda’da tarihi eylem: 40 bin Maori hükümeti protesto etti
Baltık Denizi’nde sabotaj alarmı: İki stratejik internet kablosu kesildi
Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit’in oğlu tecavüz şüphesiyle tutuklandı







