Formulascope #75: Katar GP’nin ardından | Max Verstappen’in zaferi – Cezalardaki adalet terazisi – McLaren mi, Ferrari mi şampiyon olacak?

Medyascope Spor’un podcasti “Formulascope” 75. bölümü Katar GP ardından karşınızda! 

Doğa Üründül, Muhammed Kaya ve meşhur X hesabı F1 Efsane Geçişler’in admini Ümir Er; sezonun 23. yarışı Katar Grand Prix‘sini, Max Verstappen’in zaferi, cezalardaki adalet terazisi ve son yarış Abu Dabi öncesi McLaren ile Ferrari’nin “Markalar Şampiyonası”ndaki rekabeti konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.