Açık Oturum (465) – Göksel Göksu’nun konukları Erhan Keleşoğlu ve Sezin Öney | Türkiye ve İsrail bölgenin yeni süper güçleri mi?

Suriye’de Beşar Esad’ın düşüşünün ardından harita değişti. Gerek Suriye’de gerek Ortadoğu’da yeni bir dönem başladı. Bölgedeki aktörlerin de yeniden biçimlenmeye başladığı süreçte Türkiye’nin diplomasi trafiği de hız kazandı.

Açık Oturum’un bu bölümünde Siyaset Bilimciler Erhan Keleşoğlu ve Sezin Öney yeni dönemde Türkiye’nin rolünü, Suriye’deki stratejik hedeflere odaklan İsrail’i ve ABD ile Rusya’nın pozisyonunu yorumladı.

Türkiye ve İsrail bölgenin yeni süper güçleri mi? (VİDEO)

Konuklar göç bürokrasisinin Türkiye’ye olan ilgiyi nasıl tetiklediği ve Türkiye’nin ABD, İsrail, Rusya ve HTŞ ile olan ilişkileri değerlendirildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.