Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Adalet ağır yürür, az yürür ama mutlaka hedefine varır”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 gün süren Adalet Yürüyüşü’nün ardından dün İstanbul Maltepe sahilinde verdiği büyük mitingin ardından bugün CHP  İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nu Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti.

Adsız

Ziyaret 10.50 civarında başladı ve 2 saat sürdü. Enis Berberoğlu 14 Haziran’da MİT Tırları davasında “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini, siyasal ve askeri casusluk maksadıyla açıklamak” suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkemenin bu kararının ardından CHP yönetimi bir açıklama yaparak 15 Haziran’da  Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü’nü başlatmıştı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu “Şu gerçeği yakından görmek gerçekten acı verici oluyor, adalet saraylarda değil. Üzerinde adalet yazılan binalarda adalet dağıtılmıyor” dedi. Berberoğlu için ise”Alınan karar hukukla bağdaşmıyor, umarım adalet yerini bulur adalet ağır yürür, az yürür ama mutlaka hedefine varır” dedi.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.