Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sezen Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga hayatını kaybetti

Sezen Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga, yoğun bakımda bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde bir aydır çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda tedavi gören Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Bir dönem Sezen Aksu’nun da menajerliğini yürüten Gaga, 1997 yılında ‘’Betonova’’ isimli bir albüm çıkardı. En son 2017 yılında “Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar” isimli albümde Türkiye’nin önemli sanatçılarını buluşturdu.

Alakasız Şarkılar albümünde; Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halil Koçak şarkılar seslendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.