Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün: “Olağanüstü kurultay için 526 imza tamam, yarın yeter sayıya ulaşacağız”

Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bugün bir basın toplantısıyla olağanüstü kurultay talebiyle toplanan imzaların sayısını açıkladı. Delegelerin özgür iradeleriyle notere gittiklerini belirten Tüzün, dün 521’e ulaşan imza sayısının bugün 5 kişinin daha imza vermesiyle 526’yı bulduğunu söyledi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer de “dün saat 17.00 itibariyle bu sabahki verileri katmaksızın noter tasdikli imza sayısını paylaşıyorum: Tam 521 delegemiz dün saat 17.00 itibariyle olağanüstü kurultay taleplerini bizimle paylaştılar” şeklinde konuştu.  

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ayrıca olağanüstü kurultay için gereken 623 yeter sayısına yarın itibariyle ulaşacaklarını söyleyerek, yarın 17:30’da bir basın toplantısı daha yapacaklarını açıkladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.