Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: BSL’de haftanın maçını kazanan Fenerbahçe oldu (10. Hafta)

  1. haftasını geride bıraktığımız Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde zirveyi ilgilendiren ve merakla beklenen maçta kazanan taraf, Banvit’i kendi evinde 76 – 71 ile geçen Fenerbahçe oldu. Haftanın sürprizi ise İstanbul Büyükşehir Belediye’den geldi. Kendi evinde ağırladığı Galatasaray’ı ilk çeyreğin ortalarından itibaren sergilediği iyi oyunla 71 – 61 yendi.

Haftanın en öne çıkan performansları ise D’angelo Harrison, Adrien Moerman, Julian Wright ve kariyer rekorunu kıran yetenekli Türk oyuncu Okben Ulubay’dan geldi.

Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül haftanın panoramasını çıkarıp 10 haftaya damga vuran performansları değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/297727331″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.