Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de yoğun haftada dev randevu, Fenerbahçe-Darüşşafaka (13. hafta)

Euroleague’de yine yoğun bir haftanın içindeyiz. Takımların ikişer maç yaptığı haftada dün oynanan karşılaşmalarda temsilcilerimiz iki yenilgi aldı. 13. hafta mücadelesinde Anadolu Efes kendi evinde Zalgiris Kaunas’a 84-71 yenilirken, Galatasaray Odeabank deplasmanda Unics Kazan’a 73-60’la mağlup oldu.

Geçen hafta önemli iki yıldızından mahrum Real Madrid’i kendi evinde iyi bir oyunla geçen geçen Darüşşafaka Doğuş bu akşam Fenebahçe’ye konuk olacak. 14. Hafta ise yarın oynanacak maçlarla aralıksız olarak devam edecek.

Bu yoğun hafta içerisinde ligde son durumu Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül İkili Oyun programında değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/299008541″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.