Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de yılın son maçları başlıyor (14. hafta)

Geçtiğimiz hafta Euroleague yine yoğundu. 16 maçın oynandığı haftada temsilcilerimizden Fenerbahçe, Euroleague’in en zor deplasmanı olan Moskova’dan yıllarca hatırlanacak bir oyunla galibiyet olarak ayrıldı. Darüşşafaka ise Real Madrid, Fenerbahçe galibiyetlerinin yanına büyük bir geri dönüşe imza atarak kazandığı Maccabi Fox maçını da ekledi.

İki temsilcimizin kozlarını paylaştığı maçta ise Anadolu Efes iki takımın da evi olan Abdi İpekçi’de Galatasaray’ı geçti. Ligde diğer rekorları ve öne çıkanları, gelecek haftanın programını Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül İkili Oyun programında değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/299910365″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.