Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: BSL’de İstanbul derbileri (13. hafta) 

Dört Euroleague temsilcimizin birbiriyle eşleştiği ve oynanan iki maçın uzatmaya gittiği Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında önemli maçlar oynandı. Fenerbahçe kendi evinde Anadolu Efes’i 81-75’le geçerken, Galatasaray Odeabank konuk ettiği Darüşşafaka Doğuş’a 87-72 mağlup oldu.

Haftanın uzatmaya giden maçlarından Trabzonspor Medical Park, Beşiktaş Sompo Japan’a 91-90 kaybetti. Diğer müsabakada ise Tofaş, İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 86-81 yendi.

Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül haftanın değerlendirmesini İkili Oyun programında yaptı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/300778785″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.