Sezen Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga, yoğun bakımda bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde bir aydır çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda tedavi gören Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Bir dönem Sezen Aksu’nun da menajerliğini yürüten Gaga, 1997 yılında ‘’Betonova’’ isimli bir albüm çıkardı. En son 2017 yılında “Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar” isimli albümde Türkiye’nin önemli sanatçılarını buluşturdu.
Alakasız Şarkılar albümünde; Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halil Koçak şarkılar seslendirdi.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.