Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gérard Depardieu tecavüz ile suçlanıyor

Le Monde’un haberine göre, Fransız sinemasının duayen ismi Gérard Depardieu, genç bir oyuncu kadın tarafından tecavüz ve cinsel saldırı ile suçlanıyor. Paris’te açılan soruşturmada Depardieu’nün avukatı Hervé Temime müvekkiline yöneltilen suçlamaları tamamıyla reddettiklerini ifade etti. 69 yaşındaki aktöre yapılan suçlamalar Salı günü Bouches-du-Rhônes bölgesindeki Lambesc Jandarma karakoluna yapıldı.

Öğrenildiği kadarıyla şikayeti yapan kişi 20’li yaşlarında bir oyuncu ve dansçı. Le Parisien’in verdiği bilgiye göre, genç kadın Dépardieu tarafından iki kez tecavüze uğradığını belirtti. Polislere yakın bir kaynağa göre ise genç kadın annesinin yanında kalırken bu durumdan ötürü fenalaşmış ve annesi de şikayet için onu Lambesc karakoluna götürmüş.

Dépardieu’nün avukatı Temime ise müvekkilinin eleştirilecek hiç bir şey yapmadığını ve medyadan herkesin kişilik haklarına saygı duymasını beklediğini ifade etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.