Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden istifa etti

Turkcell’in Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı özel durum açıklamasına göre, 1 Nisan 2015’ten bu yana Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Kaan Terzioğlu, 15 Mart 2019’dan geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldı. 

Turkcell Yönetim Kurulu, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan’ın Turkcell Genel Müdürlüğü görevine vekaleten atanmasına, Satış Fonksiyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna ise Kadri Özdal’ın vekaleten atanmasına karar verdi.

Turkcell, 8 Mart’ta da, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tuvan Yalım’ın istifa ettiğini, yerine Hüseyin Aydın’ın atandığını KAP’a bildirmişti. Hüseyin Aydın halen Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.