Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Binali Yıldırım bu sefer de ekonomik krizi kabul etti

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Maliye Bakanı, halen Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile birlikte, 23 Mart 2019 Cumartesi sabahı, “İstanbul’daki Bayburtlular Kahvaltısı”na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yıldırım, “İnşallah sizin desteğinizle göreve gelirsek, bu ekonomik krizden çıkmanın yolu da İstanbul’un ekonomisini büyütmekten geçiyor. İstanbul’da daha çok gencimize iş bulmaktan geçiyor” dedi.

Binali Yıldırım, İstanbul’daki Bayburtlular ile kahvaltıda buluştu.

Yıldırım daha önce de partisinin genel söyleminin aksine, seçimin bir savaş olmadığını söylemiş, HDP’lilerin oylarına da talip olduğunu açıklamıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.