Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Maltepe’deki tutanaklar İstanbul İl Seçim Kurulu’na gönderildi, mazbatanın verilmesi bekleniyor

İstanbul’un hatta tüm Türkiye’nin gözü kulağı İstanbul İl Seçim Kurulu’nun vereceği kararda. İstanbul İl Seçim Kurulu’nun toplanan tutanaklar neticesinde mazbatayı vermesi bekleniyor.

Sayımların devam ettiği son ilçe olan Maltepe’deki sayımlar da dün gece sonlandı. Son gelen bilgiye göre Maltepe’deki tutanaklar birleştirilerek İstanbul İl Seçim Kurulu’na gönderildi. İstanbul İl Seçim Kurulu’nun bugün veya en geç yarın mazbatayı Ekrem İmamoğlu’na vermesi bekleniyor.

Maltepe’de toplam 1089 sandıktaki oyların tamamı sayıldı ve 209 oy Binali Yıldırım lehine değişti. Ancak bu, sonucu etkileyecek bir rakam değil.

İstanbul İl Seçim Kurulu’na gönderilen tutanaklar:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.