Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ağır Ekonomi (13): Fatih Özatay ile Türkiye’de para politikası ve enflasyon

Ağır Ekonomi’de bu hafta Prof. Ömer Günçavdı ve Prof. Haluk Levent, konukları Fatih Özatay ile birlikte Türkiye’de enflasyon hedeflemesini, para politikasını ve bu politikanın başarılı olabilmesi için özellikle maliye politikası açısından koşulları değerlendirdi. Yayında krizden çıkış için dört aşamalı bir yol haritasının uygulanması gerektiğinin altı çizildi: Birinci aşama banka bilançolarının temizlenmesi; ikinci aşama bütçe şeffaflığı; üçüncü aşama statükonun değiştirilmesi ve dördüncü aşama dış politikada, demokrasi alanında ve diğer toplumsal alanlarda yapısal reformların gerçekleştirilmesi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.