Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope duyurmuştu: ODTÜ’deki yönetim değişikliği resmiyet kazandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) 13 ismin bulunduğu üniversite yönetiminden dört kişi ayrıldı, bir kişi yönetime girdi. Görevden ayrılan rektör yardımcıları Prof. Gülser Köksal ve Prof. Dilek Sanin, ODTÜ’de KYK yurduna karşı çıkan öğrencileri ikna etmek için yoğun çaba sarf etmişti. Yönetimden ayrılan Rektör Danışmanı Prof. Bahar Gedikli de ODTÜ yönetiminin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı KYK protokolünde etkin rol oynamıştı. Yurt inşaatı için ağaçlar kesildikten sonra ise inşaatın ruhsatsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu isimlerin dışında, Rektör Danışmanı Doç. Hale Işık Güler de görevinden ayrıldı. Yönetime giren tek isim Prof. Ömer Delialioğlu ise rektör danışmanı oldu.

Okulun internet sitesinden ulaşabileceğiniz yeni yönetimi ilk olarak Medyascope duyurmuştu

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.