Edgar Şar, Oxford Üniversitesi Misafir Öğretim Üyesi Galip Dalay ile NATO ve ABD ile ilişkiler üzerinden Almanya ve Fransa arasındaki fikir ve politika ayrılıklarını ve bunların olası sonuçlarını konuştu. Dalay’a göre, ABD’nin politikaları birçok alanda Avrupa ülkelerinin güvenliklerini tehdit edecek seviyeye gelmesine rağmen AB’nin ortak dış ve güvenlik politikası oluşturma konusundaki zorlukları NATO’ya bağımlılığını artırıyor.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.