Kasım Süleymani suikastı – Kerim Has ile söyleşi: “İran’ın hırpalanması işine gelse de Moskova ABD’nin gerilimi tırmandırmasından rahatsız”

ABD’nin İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani’ye düzenlediği suikast Rusya’da nasıl yankı buldu? İran-ABD husumeti Rusya’nın bölge planlarını nasıl etkiliyor? 8 Ocak’ta İstanbul’da bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in gündeminde hangi konular var? Rusya Türkiye’nin Libya’ya asker göndermesine nasıl bakıyor? Sorularımızı Rusya uzmanı Dr. Kerim Has yanıtladı.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.