Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul’da hafta sonu gece vapur seferleri başladı: “Ulaşımın sabaha kadar sürmesi çok kıymetli ama çift bilet tarifesi çok zorlayıcı”

İstanbul’da cuma ve cumartesi geceleri için ek vapur seferleri konuldu. Yeni uygulamaya göre Şehir Hatları vapurları Kadıköy, Üsküdar, Karaköy ve Beşiktaş‘tan iki yaka arasında cuma ve cumartesi geceleri çalışacak.

Kadıköy’den Karaköy ve Beşiktaş’a seferler 01.30’da, Karaköy’den Beşiktaş ve Kadıköy’e seferler 01.50’de, Beşiktaş-Üsküdar ve Üsküdar-Beşiktaş seferleri ise 00.00’da başlayacak. 

Seferler, sabaha kadar sürecek. Gece vapur seferlerinin ücreti ise normal tarifenin iki katı. Bu yeni uygulamayı, seferlerin ilk yolcularına sorduk.

Haber: Fatima Çelik & Deniz İpek

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.