Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Türkiye’de bir kişi daha hayatını kaybetti, koronavirüs görülen vaka sayısı 191 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından paylaştığı mesajında koronavirüs salgını yüzünden bir kişinin daha hayatını kaybettiğini, koronavirüs tespit edilen 93 yeni vaka olduğunu açıkladı. Bu kişiyle birlikte, Türkiye’de koronavirüs yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükselmiş oldu.

Koca, şu mesajı paylaştı: “61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.