Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs testi pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Boris Johnson kendini karantinaya aldı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson‘ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Durumu kendi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla doğrulayan Johnson, “Hafif belirtilerim vardı ve yapılan test pozitif çıktı. Şu an kendimi izole ettim ancak video-konferans yöntemiyle hükümeti idare etmeye devam edeceğim” diye yazdı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’dan sonra, Sağlık Bakanı Matt Hancock da koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İngiltere’de Başbakan ve Sağlık Bakanı’nın Kovid-19 hastası olduklarını duyurdukları saatlerde ülke genelindeki doğrulanmış vaka sayısı 578’i ölümlü olmak üzere 11 bin 800’ü aşmıştı.

Boris Johnson 3 Mart’ta koronavirüs salgınının ciddiyetini kavrayamamış olsa gerek ki, “herkesle el sıkışıyorum, sıkışmaya da devam edeceğim” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.