Nasıl bir Dünya? Nasıl bir Türkiye? (11): Kamil Yılmaz ve Gökçe Uysal ile koronavirüs salgını döneminde ekonomi ve işgücü

İstanbul Politikalar Merkezi (İPM) ve Medyascope‘un işbirliğiyle yayınlanan “Nasıl bir Dünya? Nasıl bir Türkiye?” programının 11. bölümüne konuk olan Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz ve İPM Kıdemli Araştırmacısı Doç. Dr. Gökçe Uysal ile koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisini, özellikle işgücü piyasası ve istihdam anlamında nasıl etkilediğini ve hükümetin ekonomi alanında aldığı tedbirlerin yeterli olup olmadığını konuştuk.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.