Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Çevrimiçi düzenlenecek 15. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 1 Mayıs’ta başlıyor

15. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali (İFF), “Evde Kalamayanları Gör” mottosuyla, 1-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek. Salgın nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşecek festivali Youtube üzerinden canlı olarak takip etmek mümkün. 

Festivalin açılışı 1 Mayıs Cuma günü saat 20:00’de sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Alican Yücesoy’un sunacağı açılışta, Kardeş Türküler, Şanışer, Metin-Kemal Kahraman ve Burcu Yeşilbaş’ın müzik dinletileri olacak. Festival Fatih Pınar imzalı Kaza Değil Cinayet ile açılırken DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Ercan Kesal, Mert Fırat ve yurtdışından yönetmenler de konuk olarak açılışa katılacak.

Festivalde filmlerin yanı sıra atölyeler ve çalıştaylar da düzenlenecek.

Festival programı için tıklayın.

Festivalde gösterilecek filmlere dair ayrıntılı bilgi için tıklayın

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.