Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan işçi ve işveren sendikalarına: “Bir araya gelin, kıdem tazminatı meselesini kendi aranızda halledin”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün video konferans yöntemiyle ”Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi”ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin çok ciddi bir sıçramanın eşiğinde olduğunu söyledi ve “Yatırımdan, üretimden, büyümeden, istihdamdan asla taviz vermeden hedeflerimize doğru yürümekte karalıyız. Mart ayında başlayan, nisanda tüm ağırlığıyla süren, mayıstan itibaren yavaşlayan bu salgın sürecindeki kayıplarımızı kısa sürede telafi edebileceğimize inanıyorum” dedi.

Erdoğan bir süredir tartışılan kıdem tazminatıyla ilgili olarak da “Her bir işçimizin kazanılmış hakkını korumak bu ülkenin cumhurbaşkanı ve kendisi de işçilikten gelen bir ferdi olarak, en başta gelen görevimizdir Amacımız işçilerimiz kıdem tazminatı hakkını birilerinin insafına bırakmadan kalıcı ve garantili bir sisteme bağlamaktır. İşveren sendikaları, işçi sendikaları gelin bir araya, bu konuyu kendi aranızda halledin diyoruz” dedi ve topu sendikalara atmış oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.