Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (22 Temmuz 2020) Celal Karadoğan: “Ya mülteci çocukları kazanacağız ya da bu çocukları terör örgütleri kullanacak”

Medyascope Gündem‘de bu sabah, Pınar Gültekin cinayeti ve kadına yönelik erkek şiddetiyle mücadelede İstanbul Sözleşmesi’nin ve kanunların tam uygulanmasının önemi vardı. Aktivist Celal Karadoğan da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’ne tahsis ettiği arazide inşaatı yarım kalan gençlik merkezinin neden tamamlanamadığını ve Türkiye’deki engelli mülteci çocukların durumunu değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.