Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (40): “Bayram gelmiş, neyime”

ParaPolitik programının 40. bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Kurban Bayramı öncesi ekonominin seyrini değerlendirdi.

Kurların giderek yükseldiğini belirten Yalçın Karatepe, Merkez Bankası’nın rezervlerini tükettiğini ve kamu bankalarının satışlarının da kuru düşürmek için yeterli olmadığını söyledi. İhracatın yavaşladığını ve turizm gelirlerinin bu sene oldukça düşük olacağını vurgulayan Karatepe, sonbaharda Türkiye ekonomisinin çok daha zor bir dönemle karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.