Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (257): Hükümetin dış politikası Türkiye’ye ne vaat ediyor? – Ünal Çeviköz, Abdurrahman Bilgiç ve Sinan Ülgen ile söyleşi

257’nci Medyascope Açık Oturumu’nda Edgar Şar, konukları CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı E. Büyükelçi Ünal Çeviköz, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı E. Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç ve İstanbul merkezli düşünce kuruluşu EDAM’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ülgen ile ABD başkanlık seçiminde Demokratlar’ın adayı olan Joe Biden’ın Türkiye hakkında söyledikleri ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeler başta olmak üzere son zamanda tartışılan dış politika gelişmelerini konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.