Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sivil Mikrofon (9) – İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık: “Yardım yaptığımız insan sayısıyla değil, yardıma ihtiyacı olmayan insan sayısıyla övüneceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) “sosyal hizmet politikasını” konuştuğumuz İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, yeni dönemde sosyal hizmet alanında “yardım temelli bakışı” benimsediklerini belirterek, “sistem mezuniyeti”yle kent yoksulluğunu çözmek için çalıştıklarını kaydetti.

Belediyelerin her yıl yaptıkları yol veya döktükleri asfalt miktarıyla övündüklerini anlatan Saltık, “Biz sistem mezuniyetiyle yardıma ihtiyacı olan insan sayısını azaltacağız. Yardım yaptığımız insan sayısının çokluğuyla değil yardıma muhtaç insan sayısını azaltmakla övüneceğiz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.