Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Navalni protestoları – Yörük Işık yorumluyor: “Putin, ABD’den çok Almanya’nın tepkisinden çekiniyor, olayın büyümesini istemeyecektir”

Rusya’da, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en önemli muhalifi olarak gösterilen Aleksey Navalni’nin tutuklanması üzerine başlayan Putin karşıtı gösteriler, yüzden fazla şehre yayıldı. Uluslarası ilişkiler uzmanı Yörük Işık, gösterileri Medyascope için yorumladı. Rusya lideri Vladimir Putin’in olayların büyümesini istemediğini belirten Işık, gösterilerin Putin’i devirmeye yetmeyeceğini söyledi. Ancak Işık, Putin’in asıl korkusunun Almanya’nın tepkisi olacağını belirtti.

İşte Yörük Işık’ın yorumu:

İşte Yörük Işık’ın analizinde bahsettiği, Putin’in sarayını gösteren video:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.