Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mesut Özil, Fenerbahçe’ye imza attı: “Hep Fenerbahçeli’ydim, öyle de kalacak”

Fenerbahçe Spor Kulübü, dünya yıldızı Mesut Özil için bugün (27 Ocak) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. 150’ye yakın yerli ve yabancı gazetecinin takip ettiği imza törenine, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe de katıldı. Kendisini 3,5 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan imzayı atan Mesut Özil, Fenerbahçe’de memleketi Zonguldak’ın plakası olan “67” numaralı formayı giyecek. 

Başkan Ali Koç, “Yayıncı kuruluşu akredite etmedik”

Son günlerde süregelen Fenerbahçe-BeIn Sports tartışması üzerine soru gelince Başkan Koç, “Yayıncı kuruluş burada olmamasına rağmen Mesut Özil’in basın toplantısını başka bağlantıdan gösteriyor. Bizim tavrımız, tutumumuz net! Bu tutum da sorunlar giderilene kadar devam edecektir. Biz yayıncı kuruluşu buraya akredite etmedik” dedi.  

Mesut Özil: “Keşke daha erken olsaydı, iyi ki şimdi olmuş”

Mesut Özil’e hem Türkiye’den hem dış basından birçok soru geldi. Özil sözlerine, “Ne diyeceğimi bilmiyorum, çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İki taraf için de muhteşem bir bağlantı olacak, çok mutluyum” diyerek başladı. 

Hep Fenerbahçeli olduğunu ve bundan sonra da öyle kalacağını söyleyen Mesut, “Bir daha Almanya ligi Bundesliga’ya döner misin?” sorusuna “Hayır” karşılığını verdi.  

Mesut Özil, kendisine yöneltilen “’Keşke’ ya da ‘İyi ki’ dediğiniz bir olay var mı?” sorusunu ise “Keşke daha erken olsaydı, iyi ki şimdi olmuş” diyerek yanıtladı. Bir daha Almanya Milli Takımı’nın formasını giymeyeceğini belirten yıldız futbolcu, Burak Yılmaz’ın, “Mesut Özil’e başarılar dilerim. Açıkçası benimle A Milli Takım’da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yapmak isterim”  açıklamasına da cevap verdi. Mesut Özil, “Almanya Milli Takımı’nı seçmem geçmiş bir olay. O dönem öyle karar vermiştik. Burak Yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eder” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.